کیک هویج و دارچین جزو کیک های خوش بافت و همه پسنده، برای عصرونه و میان وعده عالیه. خوشمزه تر از کیک هویج کلا نداریم، با چایی با شیر کلا خیلی خوبه. واسه مهمونی بردن و مهمونی دادنم خیلی مناسب و شیکه.
در ادامه در آشپزمگ دستور پخت این کیک هویج و دارچین با پف زیاد رو بخونید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و دارچین بدون شیر
- آرد ۱/۵ پیمانه (لیوان فرانسوی دسته دار)
- شکر ۱ پیمانه (لیوان فرانسوی دسته دار)
- تخم مرغ ۴ عدد
- روغن مایع ۲/۳ پیمانه (لیوان فرانسوی دسته دار)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- هویج متوسط ۳ عدد
- پودرقند برای تزئین
دستور پخت کیک هویج و دارچین با پف زیاد بدون گردو
برای شروع ابتدا هویج ها رو میشوریم، پوست میگیریم، رنده میکنیم و کنار میذاریم.
سپس قالب روچرب و آرد پاشی میکنیم وکنار میذاریم. در ادامه آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم.
فر رو با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن میکنیم. تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل مخلوط میکنیم و هم میزنیم، از لختگی که در اومد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه.
بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن حل میکنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر و دارچین الک شده رو اضافه میکنیم، طی دوم رحله و با لیسک دورانی هم میزنیم و در نهایت هویج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد مواد رو داخل قالب میریزیم و در فر بمدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم و بعد چک میکنیم اگر به خلال چوبی نچسبید خاموش میکنیم و از فر خارج میکنیم تا سرد بشه بعد از قالب خارج میکنیم و با پودر قند تزئین میکنیم.
نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک هویج و دارچین بدون شیر با پف زیاد
- تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشه.
- بعد از اضافه کردن آرد به آرومی دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه.
- به دلخواه گردو خرد شده هم میتونید به مواد اضافه کنید.
- فقط هویج رو با رنده درشت رنده نکنید. ریز رنده کنید.
- همه ی مواد دمای محیط باشن حتی هویج.
- بهتره کیک های میوه ای داخل قالب میان تهی پخته بشه اما اگر نداشتید هم مشکلی نداره.
روش دوم
طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی
مواد لازم
- شکر یک و نیم لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ تا ۲ قاشق چای خوری (بستگی به ذائقه تون داره)
- روغن ۲/۳ لیوان
- آرد ۲ لیوان
- بکینگپودر ۲ قاشق چای خوری
- هویج رنده شده یک و نیملیوان (من همیشه به دونه سیب کوچیکهم میریزم خیلی خوشمزه میشه البته دلخواهه)
- گردو نگینی شده مقداری (دلخواه)
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر، وانیل و دارچین رو با دور تند حسابی هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه.
یادتون نره بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعداً کیک بوی زهم نگیره.
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو الککنید و به آرومی مواد رو دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.
هویج و سیب رو که با رنده متوسط رنده کردید اضافه کنید و باز هم به آرومی هم بزنید. در نهایت گردو نگینی شده رو هم اضافه کنید و مواد رو تو قالب بریزید.
قالب رو با اَرده یا روغن جدا کننده چرب کنید.
من اینبار کنی هم کنجد کف قالب ریختم هم باعث میشه کیکتون خوشمل بشه هم خیلی راحت از قالب دربیاد.
تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت طول میکشه تا بپزه.
۱۰ دقیقه بعد از پخت کیک رو از قالب خارج کنید.
وقتی کاملاً سرد شد برش بدید.
طرز تهیه کیک هویج و دارچین با پف زیاد با دستور قنادی و کارگاهی
حتماً درستش کنید که پشیمون نمیشید.
مواد لازم کیک هویج
- کارگاهی – خونگی
- تخم مرغ 24 عدد (خونگی 3 عدد)
- شکر 1 کیلو (خونگی 100 گرم)
- شربت بار 200 گرم (خونگی 20 گرم)
- هویج یک کیلو دویست (خونگی 120 گرم)
- دارچین 1 قاشق غذاخوری سر پر (خونگی 1 قاشق مرباخوری)
- آرد یک و دویست (خونگی 120 گرم)
- بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری سر خالی (خونگی 1 قاشق مرباخوری سرخالی)
- روغن مایع 600 گرم (خونگی 60 گرم)
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ رو به همراه شکر با دور متوسط حدود پنج الی شیش دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و حجیم بشه شربت بار رو اضافه کنید.
مجدد هم بزنید تا یکدست بشه در ظرفی هویج رو به همراه پودر دارچین با هم مخلوط کنید مواد رو روی هویج بریزید و فقط در حد مخلوط هم بزنید.
توجه کنید زیاد هم نزنید مواد تسمه میشه فقط در حد مخلوط.
آرد الک شده رو به همراه بیکینک پودر مخلوط کنید به مواد اضافه کنید و مجدد فقط در حد مخلوط هم بزنید روغن مایع رو اضافه کنید مجدد در حد مخلوط هم بزنید داخل قالب رو با روغن جامد یا روغن جدا کننده چرب کنید کف اون رو گردو خرد شده بریزید دو سوم از مواد رو داخل قالب بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 الی 50 دقیقه پخت کنید و به دلخواه برش بزنید. نوش جان
نکته ها
- تخم مرغ و شکر به درستی مخلوط بشه.
- برای همزدن مواد سعی کنید خیلی کم و دورانی هم بزنید هم برای قسمت مخلوط مواد با هویج هم مواد با آرد هم مواد با روغن مایع سعی کنید خیلی کم و دورانی هم بزنید.
- تا مواد خنک نشده از قالب بیرون نیارید.