4.2/5 - (17 امتیاز)

این کیک رولتی خامه ای هم خیلی خوشمزه ست و هم خیلی شیکه و برای مهمونی ها و جشن تولد ها انتخاب خیلی مناسبیه. حالا چی لازم داریم برا این خوشمزه جان خوشگل؟

مواد لازم برای تهیه کیک رولتی خامه ای

  • تخم مرغ ۴ عدد خنک
  • وانیل کمی
  • شکر یک دوم پیمانه
  • آب جوش سه قاشق سوپ خوری
  • آرد یک پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • سینی رولت سایز ۳۰★۴۰

دستور پخت کیک رولتی خامه ای

طرز تهیه کیک رولتی خامه ای

ابتدا سفیدها از زرده ها جدا شود. سفیده ها رو بزنید تا کمی فرم بگیرن وقتی کمی فرم گرفتن دو سه قاشق از شکر رو کم کم بهش اضافه کنید و بزنید تا کاملا فرم گرفته و از ظرف نریزن بزارین تو یخچال حالا میریم سراغ مرحله ی بعدی.

زرده هارو با وانیل و مابقی شکر بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشن. حالا آبجوش رو کم کم اضافه و سریع بزنید.

یک قاشق غذاخوری عسل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. سپس مخلوط آرد و بکینک پودر رو سه مرتبه الک و به مایه اضافه کنید.

باز با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید نه بیشتر. در آخر سفیده هارو اضافه کنید باز با دور کند همزن بزنید تا با هم مخلوط بشن با دور کند همزن بزنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر.

نترسید پف سفیده ها نمیخوابه خودمم با همزن زدم پس خیالتون راحت. فقط از یه جهت و آروم بزنید و کم.

کف سینی رو کاغذ روغنی بندازین و پهن کنید بعد چند قطره روغن مایه بریزین رو کاغذ و خوب همه جای کاغذ رو به روغن آغشته کنید. مایه رولت رو یکدست بریزین داخل سینی و با لیسک خوب پهن کنید و روشو با پالت صاف و یکدست کنید.

قالب رو دو مرتبه بکوبید زمین تا هوای اضافه خارج بشه و سطح رولت صاف بشه. بره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه و زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه تا روی رولت هم طلایی بشه این زمان خیلی مهمه اگه حتی یک دقیقه هم بیشتر بمونه رولت خشک میشه.

رولت رو از فر بیارین بیرون و سریع روشو یک پارچه تمیز بندازین. پنج دقیقه روشو پارچه بکشید و بزارید کمی خنک بشه.

بعد رولت رو آروم برگردونید رو پارچه و کاغذ پشتشو جدا کنید و با همون پارچه خیلی آروم و با دقت رول کنید. یعنی پارچه هم بره لای رولت و رول بشه.

بزارین تو یخچال و نیم ساعت استراحت بدین. بعد حدودا ۴۰۰ گرم خامه ی قنادی رو فرم بدین.

حالا رولت رو از یخچال بیارید بیرون و خیلی آروم رولت رو باز کنید. خامه رو بریزین داخل قیف و همه ی سطح رولت رو خامه کشی کنید و با پالت صاف کنید تا یکدست بشه.

حالا باز آروم رولت رو رول کنید و بزارید تو یخچال یکی دو ساعتی استراحت کنه. بعد هم با مقداری خامه روشو تزئین و میوه بزارین و نوش جان کنید. میتونید لای رولت بعد اینکه خامه کشی کردید سطحشو موز خورد شده یا توت فرنگی خورد شده بریزین و بعد رول کنید. شیرین کام باشید.


روش دوم

طرز تهیه کیک رولتی خانگی با گاناش شکلاتی

مواد لازم

  • تخم مرغ ۴ عدد (متوسط رو به درشت باشه)
  • شکر نصف پیمانه یا لیوان دسته دار
  • آرد قنادی ۱ پیمانه (اول ۳ بار الک و بعد پیمانه کنید)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرخالی
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آبجوش ۳ قاشق سوپ خوری
  • خامه قنادی ۳۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم + شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم (برای گاناش)
  • شیر کمی برای خیس کردن کیک

طرز تهیه

طرز تهیه کیک رولتی خانگی

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید (دقت کنید حتی ذره ای زرده نباید قاطی سفیده بشه)

سفیده تخم مرغ رو ۱ دقیقه با همزن دور تند بزنید وقتی کف کرد و سفید شد نصف مقدار شکر رو کم کم به سفیده اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا جایی که کاملا پف کنه و سفید بشه (وقتی کاسه رو برمیگردونید نباید مواد بریزه)

شکر باقی مانده و وانیل را به زرده اضافه کنید و با دور تند همزن ۵-۶ دقیقه بزنید تا کرم و روشن و کشدار شود.

سپس آبجوش را هم اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگه با همزن بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

سفیده را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیست آروم و دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.

کف قالب ۳۰ در ۴۰ را کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف و یکدست کنید. (مواد رو داخل قالب یکدست پخش کنید تا بعد از پخت بعضی قسمتها خشک نشه)

سینی رو داخل فر ۲۲۰ درجه که از قبل گرم کردین، طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدین (من ۸ دقیقه از پایین و ۲ دقیقه از بالا حرارت دادم)

بعد از ۱۰ دقیقه از فر در بیارین.

گوشه های کیکو با چاقو جدا کنید و روی دستمال نخی برگردونید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و مجدد کیکو روی دستمال برگردونید.

بعد از اینکه کیک خنک شد روی کیکو با کمی شیر خیس کنید و یک لایه نازک گاناش بزنید. روی گاناش خامه فرم گرفته رو بطور یکسان پخش کنید.

کیک رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و برش بزنید. لایه اول رو رول کنید و داخل ظرف سرو بزارید.

لایه های دیگرو دور رول اول بپیچید. در نهایت دور کیک گاناش بزنید و با قاشق یا چاقو یا پالت بصورت نامنظم خط ایجاد کنید تا شبیه تنه درخت بشه. چند ساعت بزارید یخچال و بعد سرو کنید.

برای گاناش خامه صبحانه و شکلات تخته ای را باهم مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا روان بشه و بعد بزارید یخچال تا کاملا خنک و کمی سفت بشه.