بیسکویت گل محمدی یه بيسکوئيت فوق العاده خوشمزه و فوری که تخم مرغ هم نداره و برای کسایی که آلرژی دارن بهترین گزینه اس!
مواد لازم برای تهیه بيسکوئيت گل محمدی
- 115 گرم کره ی گیاهی یا حیوانی (1/2 پیمانه)
- 70 گرم شکر دانه ریز (1/3 پیمانه)
- 160 گرم آرد همه منظوره (1 و 1/4 پیمانه)
- 3 قاشق غذاخوری گلبرگ خشک شده گل محمدی
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری پودرهل
- شکلات سفید برای تزئین
دستور پخت بیسکویت گل محمدی
برای شروع ابتدا آرد و هل و نمک رو خوب با هم مخلوط و الک کنید و کنار بزارین.
کف سینی فر دو لایه کاغذ روغنی بندازین و کنار بزارین.
کره و شکر رو با دور تند همزن زده تا پفکی و سبک بشه. حین کار حتما دورگیری کنید تا کره کاملا یکدست مخلوط بشه.
مخلوط آرد رو طی 2 مرحله بهش اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر گلبرگ گل محمدی رو بهش اضافه کرده و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاریم.
فقط با نوک انگشتان خمیر رو جمع کنید و ورز ندین. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
بعد بین دو تا نایلون یا کاغذ روغنی به قطر 4 تا 6 میل پهن کرده و کاتر می زنیم و با فاصله داخل سینی فر می چینیم.
سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. همین که زیر بيسکوئيت ها طلایی بشه کافیه.
بعد از پخت اجازه میدیم از داغی بیوفته و بعد روی توری میزاریم تا کاملا خنک بشه. برای تزئین کمی شکلات سفید رو بن ماری کرده و بيسکوئيت ها رو داخلش زده و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
نکات مهم
- اگه شکرتون دانه درشت بود حتما قبل پیمانه کردن چند پالس اونو بزنید.
- بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق آرد کمتر یا بیشتری نیاز باشه.
- در نهایت خمیر نرم و لطیفی داریم که به دست نمی چسبه و اگه یه گلوله ازش برداریم و گرد کنیم بدون ترک هستش.