5/5 - (3 امتیاز)

شیرینی پاپاتیا یه شیرینی خوشگل با ماندگاری بالاست که طعم و بافت شبیه کوکی داره. سفره هفت سین و میز های عیدتونو‌ هم میتونه خیلی خوشگل تر کن.

شیرینی پاپاتیا رو هم با فر میتونین درستش کنین هم بدون فر. بریم درستش کنیم!


مواد لازم برای تهیه شیرینی پاپاتیا بدون فر

  • کره نرم شده ۱۰۰ گرم
  • پودر قند نصف پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نوک ق چ
  • آرد سفید ۲ پیمانه (کم کم تا جایی که نیازه اضافه شه)
  • پودر کاکائو و زعفران و رنگ های خوراکی به دلخواه

طرز پخت شیرینی پاپاتیا بدون فر برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا بدون فر برای عید نوروز
برای شروع ابتدا کره که تو دمای محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند الک شده چند دقیقه با همزن بزنین تا رنگش روشن شه و حجمش زیاد شه، بهش تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست شه.

سپس آرد الک شده رو طی چند مرحله کم کم بهش اضافه کنین و با لیسک یا قاشق هم بزنین، وقتی خمیر جمع شد اگه با قاشق سختتون بود فقط با نوک انگشت ورز بدین، با کف دست ورز ندین که خمیر به روغن نیفته، من با قاشق انجام دادم.

خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنین و به هر کدوم رنگ خوراکی یا زعفران و پودر کاکائو اضافه کنید و ترکیب کنید.

من ۱ قاشق غذاخوری از مقدار آردی که تو دستور هست رو نگه داشتم و به قسمت زعفرونی اضافه ش کردم.

خمیر ها رو بذارین داخل کیسه فریزر و ۱ ساعت بره تو یخچال.

شعله پخش کن رو از یک ربع قبل روی حرارت بذارین تا گرم شه.

کف تابه کاغذ روغنی بندازین و به شیرینی ها مثل کلیپ شکل بدین و بذارین روی کاغذ روغنی، درب تابه رو ببندین و بذارین ۲۰-۳۰ دقیقه روی حرارت خیلی ملایم بپزن.

اگه تابه رژیمیه لاستیک دورش رو دربیارین اگه معمولیه دربشو با دمکنی بپوشونین. وقتی به شیرینیا به آرومی دست میزنین و از جاشون تکون میخورن یعنی پخته. از ظاهرشونم مشخص میشه. بذارین کاملا سرد شه بعد از داخل تابه بردارین.

توی فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گرادحدود یک ربع. زیرشون لازم نیست خیلی تغییر رنگ بده، خودتون چک کنید.

داخل ظرف درب بسته توی یخچال حدود ۶ ماه ماندگاری داره.

تعداد شیرینی ها هم بستگی داره به سایزی که درست میکنین، برای من حدودا ۲۳ تا شیرینی شد، اگه کوچکتر درست کنین بیشتر میشه.

امیدوارم خوشتون اومده باشه.