4.5/5 - (37 امتیاز)

یه تارت گردویی خیلی ساده و خوشمزه است که من تو قالب های کوچیک درستش کردم. شما میتونین همه اش رو تو یک قالب بزرگ درست کنین که البته با این روش زمان پختش بیشتر میشه. برای این تارت میتونین بجای پودر گردو از پودر نارگیل استفاده کنین که اونهم خیلی خوشمزه میشه.

مواد لازم برای تهیه تارت گردویی ساده

  • کره نرم ۷۵ گرم
  • آرد حدودا ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق مرباخوری
  • وانیل یک پنس

برای مواد میانی

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲۵ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • کره نرم ۲۵ گرم
  • پودر گردو ۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری

طرز تهیه تارت گردویی ساده

طرز تهیه تارت گردویی

ابتدا گردوها رو برای مواد میانی پودر کرده کنار میذاریم. مقداری از گردوها درشت تر بذارید که زیر دندون بیاد.

حالا برای خمیر، کره و پودر قند و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا رنگش از زرد به کرم روشن دربیاد. دور کاسه رو هم یکی دوبار دورگیری میکنیم تا تمام مواد یکدست بشه. بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده دوباره با همزن یکی دو دقیقه میزنیم.

شیرینی تارت گردویی

حالا بیکینگ پودر و سپس آرد رو روی مواد الک میکنیم. آرد رو کم کم اضافه کنید چون بسته به نوع آرد یا سایز تخم مرغ ممکنه آرد کمتر یا بیشتر بخواد. من یک قاشق آرد به ۱۵۰ گرم بیشتر اضافه کردم. درحدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به انگشت نچسبه.

طرز تهیه شیرینی تارت گردویی

مواد رو درون کیسه فریزر قرار داده و به ضخامت ۳ میلیمتر باز و نازک میکنیم بعد خمیر صاف شده در کیسه فریزر رو به مدت یکساعت در یخچال استراحت میدیم.

آموزش شیرینی تارت گردویی

برای مواد میانی، تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار بشه بعد کره و آرد و پودر گردو رو اضافه کرده و یکدست میکنیم. سپس درون قیف ریخته در یخچال قرار میدیم.

آموزش تصویری شیرینی تارت گردویی

بعد از استراحت خمیر، کیسه فریزر رو باز کرده و با لبه های قالب بهش فشار میدیم تا به اندازه قالب جدا بشه . سپس با انگشت فرم قالب رو بهش میدیم . بعد از مواد میانی روی خمیر پایپ میکنیم. (زیاد از مواد میانی نریزید چون تو فر پف کرده بالا میاد)

شیرینی تارت گردویی خانگی

تارتها رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم و یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن میکنیم که روی تارت ها برشته بشه. وقتی تارتها کمی خنک شدند با نوک چاقو لبه های تارت رو آزاد کرده و سپس تارت ها رو از قالب جدا میکنیم.

طرز تهیه تارت گردویی ساده

این مقدار مواد برای من ۱۱ عدد تارت شد. تعدادشون به سایز قالب تارت و ضخامت خمیرتون بستگی داره. نوش جان