همونطور که میدونید کرم لوتوس یکی از پرطرفدار ترینای این روزاستو خب واقعا هم خوشمزس! براتون یه چیز کیک فوق العاده باهاش درست کردم که مطمئنم خوشتون میاد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک لوتوس
- بیسکوییت لوتوس ۲۵۰ گرم (میتونید از بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور هم استفاده کنید.)
- کره ۱۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۷۵ گرم
- آرد ۲ ق ع
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- کرم لوتوس بن ماری شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیز کیک لوتوس
کره رو روی بخار کتری بن ماری میکنیم، بیسکوییت هارو پودر میکنیم و با کره مخلوط میکنیم، توی قالب کمربندی که کف اون رو کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و صاف و یکدست کف قالب پهن میکنیم.
قالب رو داخل یخچال میزاریم تا یه مقدار این لایه خودش رو بگیره، توی ظرف دیگه پنیر ماسکارپونه رو با همزن هم میزنیم تا یه مقدار بافتش نرم بشه، بعد شکر و خامه رو به مواد رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
حالا آرد و نشاسته ذرت و وانیل رو به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، دو قاشق کرم لوتوس رو روی بخار کاری بن ماری میکنیم، به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
دقت کنید اگر تخم مرغ هارو زیاد هم بزنید ممکنه لایه ی پنیری توی فر ترک بخوره، بعد از اینکه مواد یکدست شد روی لایه بیسکوییتی میریزیم، سطحش رو صاف میکنیم، دور قالب رو فویل میپیچیم و قالب رو توی سینی فر که توش آب جوش ریختیم میزاریم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه میزاریم بپزه.
تایم پخت ممکنه متغیر باشه پس حتما چک کنید ، بعد که لایه پنیری پخت، از فر درمیاریم و میزاریم به دمای محیط برسه، وقتی که خنک شد چند قاشق کرم لوتوس رو به شکل بنماری شده روی کرم لوتوس میریزیم.
چند ساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم و بعد از قالب درمیاریم و به دلخواه تزئین میکنیم و سرو میکنیم.
روش دوم
طرز تهیه چیزکیک لوتوس
اگه دنبال امتحان کردن طعم های خاص و متفاوت و خوشمزه هستین پیشنهاد می کنم این چیزکیک لوتوس رو حتماً امتحان کنید.
مواد لازم برای چیزکیک لوتوس
مواد لازم برای کراست:
- 100 گرم بيسکوئيت لوتوس (یا هر نوع دلخواه)
- 50 گرم کره ذوب شده
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری گردوی خردشده
برای کرم:
- 250 گرم خامه قنادی
- 300 گرم پنیر خامه ای بدون نمک
- 5 ق غ کرم لوتوس
- 7 عدد بيسکوئيت لیدی فینگر
- 2 قاشق غذاخوری سرپر پودرژلاتین
- نصف پیمانه آب سرد
- نوک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه:
بيسکوئيت ها رو به میزان دلخواه پودر کرده، شکر و گردو و کره رو بهش اضافه کرده و داخل رینگ 18 سانت که دورش یه لایه طلق انداختیم، خوب منسجم و با ته لیوان فشرده می کنیم و کنار میزاریم.
ژلاتین و آب رو مخلوط کرده و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا کاملاً خنک بشه.
پنیر خامه ای، وانیل و کرم لوتوس رو با دورتند همزن میزنیم و حین کار دورگیری انجام میدم ژلاتین خنک شده و خامه قنادی رو هم بهش اضافه کرده و مجدد با دورتند همزن زده تا کاملاً یکدست بشه.
نصف کرم رو روی لایه بيسکوئيتی ریخته، یه ردیف لیدی فینگر چیده و مابقی کرم رو روی اون میریزیم و سطحش رو با پالت صاف می کنیم و حداقل 4 ساعت داخل یخچال میزارم.
سپس رینگ و طلق رو ازش جدا می کنیم. برای تزئین حدود 120 گرم کرم لوتوس رو بن ماری کرده و روی سطح چیزکیک پخش می کنیم و با پودربیسکوئیت و بيسکوئيت لوتوس تزئین می کنیم.
روش دوم
مواد لازم:
- بیسکوییت لوتوس ۱ بسته
- کره ذوب شده ۱۱۵ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
- خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۵ گرم
- آب خنک ۲۵ گرم
- کرم لوتوس ۵۰ گرم
- پودر قند۲۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ ق چ
- آب لیموترش ۵ گرم
طرز تهیه
بیسکوییت را با غذاساز پودر کنیدو با کره ذوب شده مخلوط کنید وکف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانت رو کاغذروغنی بزارید و دیواره قالب را طلق بکشید و نصف بیسکوییت را بریزید وبا پشت قاشق خوب صاف و فشرده کنید وبزارید داخل یخچال.
پودر ژلاتین را با آب مخلوط وبنماری کنیدتا شفاف شود.
پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط وکرم لوتوس رو خوب مخلوط و یکدست کنید.
پودرقند، وانیل و آب لیمو را بریزید و مخلوط کنید. خامه قنادی رو فرم بدید و به مواد اضافه کنید، ژلاتین را هم اضافه کرده و بریزید داخل قیف.
دور تا دور قالب کمربندی رو بیسکوییت لوتوس بچینید (به اندازه ۲ سانت ته بیسکوییت رو برش بزنید) و نصف مایه پنیری را بریزید صاف کنید و بزارید یخچال ۳۰ دقیقه بمونه بعد خارج کرده و داخل ظرفی ۴ الی ۵ قاشق کرم لوتوس را با مایکروویو رقیق کنید و نصفشو بریزید تو قالب و روش مابقی بیسکوییت و مایه پنیری را بریزید و بزارید یخچال ۳۰ دقیقه بمونه بعد روش کرم لوتوس بریزید و اینبار ۲ ساعت در یخچال بزارید و بعد سرو و نوش جان کنید.
روش سوم
اینم دستور چیز کیک لوتوس که طعم فوق العاده ای داره و مناسب مهمونیا و دورهمی هاست.
مواد لازم
- بیسکویت لوتوس یه بسته
- کره ۱۰۰ گرم
- کرم لوتوس
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- پنیر لبنه ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- آب سرد یک سوم لیوان
- خامه صبحانه ۱ بسته
- وانیل مقداری
- شکلات سفید برای تزئین
- اندازه ی قالب ۲۰ c
طرز تهیه
اول کراست رو آماده میکنیم بیسکوییت رو با کره ی ذوب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی محکم فشرده و منسجم میکنیم میزاریم داخل یخچال.
تو این فاصله لایه ی میانی رو آماده میکنیم.
اول پودر ژلاتین رو با یک سوم آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بن ماری میکنیم. وقتی حل و شفاف شد میزاریم کنار تا از داغی بیوفته.
پنیر ماسکارپونه و پنیر لبنه و خامه و وانیل و شکر و کرم لوتوس رو هم میزنیم تا فرم بگیره و آخر سر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا مواد یکدست شه.
میزاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد کرم لوتوس رو به روش بنماری رقیق میکنیم دسر رو از یخچال درمیاریم و روی دسرمون میریزیم برای خوشگل شدنش از شکلات سفید بنماری شده استفاده میکنیم.
طرز تهیه چیز کیک لوتوس با بیسکویت پتی بور
مواد لازم
- یک بسته بیسکوییت لوتوس
- یک بسته بیسکوییت پتی بور
- کره ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
- کرم لوتوس ۴ قاشق غذاخوری
- ژلاتین دو شاسه (یا ۴ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
بیسکوییت رو با دستگاه پودر کنید و کره اضافه کنید، مخلوط کنید، کف قالب کمربندی کاغذ روغنی قرار بدید و دور قالب تلق بزارید و نصف بیسکوییت پودر شده رو ته قالب فیکس کنید. مابقی رو نگه دارید برای وسط چیزکیک بزارید یخچال تا سفت بشه.
حالا بریم سراغ مواد رویه چیز کیک؛ خامه صبحانه و پنیر و پودر قند رو با هم زن بزنید ،کرم لوتوس هم اضافه کنید، و هم بزنید،خامه قنادی رو جدا درظرف دیگه فرم بدید و به مواد پنیری اضافه کنید، ژلاتین رو داخل یک لیوان آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه، بزارید روی بخار کتری تا بن ماری بشه و به مواد خامه ای اضافه کنید.
قالب رو از یخچال بیرون آورده و نصف مواد خامه ای رو روی بیسکوییت پهن کنید و صاف کنید، دوباره بزارید بخچال. بعد ۱۰ دقیقه وقتی رویه بست،مابقی بیسکوییت رو به آرومی روی مواد خامه ای پهن کنید، دوباره بزارید یخچال.
بعد از ۱۰ دقیقه دوباره قالب رو از بخچال بیرون بیارید و مابقی مواد خامه ای رو پهن کنید، صاف کنید و بزارید یخچال.
بعد از نیم ساعت سه قاشق غذاخوری کرم لوتوس رو داخل ظرف روی بخار کتری یا شعله غیر مستقیم بن ماری کنید وقتی روان شد، چیز کیک رو از یخچال بیرون آورده و روی مواد چیز کیک پهن کنید، سرعت عمل داشته باشید، چون زود سرد میشه و سفت میشه.
دوباره بزارید بخچال برای ۴/۵ ساعت. بعد از یخچال بیرون آورده و قالب رو جدا کرده و چیزکیک رو در ظرف مورد نظر سرو بفرمایید، این چیز کیک خیلی خوشمزه ست.
نکته: بیسکوییت لوتوس خیلی شیرینه، به همین علت من با بتی پور مخلوط کردم ،سلیقه ای هست، میتونید نزنید واز همون بیسکوییت لوتوس استفاده کنید.
برای تزئین هم از خود بیسکوییت پودر شده، استفاده کردم.
به جای خامه قنادی میتونید خانه صبحانه استفاده کنید، ولی باید پودر قند دو قاشق اضافه بزنید، ولی اگر میخواهید خوشمزه بشه از همون خانه قنادی استفاده کنید.
طرز تهیه چیز کیک لوتوس بدون فر یخچالی
مواد لازم برای کراست
- ۳۰۰ گرم بیسکوییت لوتوس (میتوانید مقداری هم از پتی بور استفاده کنید)
- ۸۰ گرم کره
به نظرم مقدار کراست را نصف کنید.
برای قسمت پنیری
- ۳۵۰ گرم خامه قنادی
- ۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه (میتوانید مقداری هم ویلی یا لبنه یا کیبی استفاده کنید)
- ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری کرم لوتوس
- ۵ بیسکوییت لیدی فینگر
طرز تهیه
برای کراست، بیسکوییت ها را پودر کرده و با کره آب شده مخلوط کنید و کف قالب کمربندی ۲۰-۲۵ سانتیمتری، که از داهل به دیواره آن طلق چسبانده اید، یکدست فشار دهید و در یخچال قرار دهید. برای داشتن کراست کمتر، میتوانید مواد کراست را نصف کنید.
برای قسمت پنیری، خامه، پنیر و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. کرم لوتوس را اضافه و مخلوط کنید.
نصف مقدار این ترکیب را روی کراست پخش کنید و بیسکوییت های لیدی فینگر را با شیر، ترکیب شیر و کمی کرم لوتوس یا نسکافه، خیس کنید هر دو طرفشون رو و روی ترکیب پنیری بچینید بعد بقیه ترکیب پنیری را روی آن پخش کنید.
البته مقداری برای تزیین کنار بگذارید. بعد یک شب در یخچال قرار دهید. روز بعد، مقداری کرم لوتوس را بصورت بن ماری حرارت دهید تا ذوب شود ولی خیلی گرم نشود و روی دسر بریزید و سریع پخش کنید.
بقیه ترکیب پنیری را هم از یخچال خارج کنید و به اختیار مقداری کرم لوتوس اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید و داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و روی دسر را تزیین کنید. البته باید اپل کرم لوتوس در یخچال سفت شود بعد.