این میدونی چه کلوچه ایه؟ کلوچه فومن از اوناشه که از بهشت اومده، از اونا کi هر چی بخوری سیر نمیشی! این کلوچه فومن خوشمزه v, خیلی راحت میشه تو خونه درستش کرد.
مواد لازم برای تهیه کلوچه فومن خانگی
- کره ۵۰ گرم
- روغن جامد ۳۰ گرم
- شکر ۳۰ گرم
- آرد قنادی ۳۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک کمی
- آب ولرم ۱۰۰ گرم
- زعفران ۱ قاشق غذاخوری
مواد میانی
- کره نرم ۳۰ گرم
- گردو آسیاب شده ۸۰ گرم
- شکر ۷۰ گرم
- آرد ۵۰ گرم
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت کلوچه فومن خانگی با طعم بازاری
برای مواد میانی تمام مواد را با هم مخلوط کره ودر آخر گلاب را کم کم بریزید تا ی خمیر نرم به دست بیاد.
برای تهیه خمیر کلوچه ابتدا کره نرم روغن شکر را خوب با هم مخلوط کرده تا شکر آب بشه بعد زعفران را بریزید و هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و کم کم روی مواد الک کنید آب ولرم هم کنار دستتون باشه وکم کم به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا ی خمیر نرم که به دست نچسبه به دست بیاد روی خمیر را بپوشانید ۱ساعت استراحت بدین.
بعد استراحت خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید تقریبا هر چونه ۶۰ گرم بشه.
بعد با دست بازش کنید و از مواد داخلش قرار بدین و باز اونو ببندید و داخل دست گردش کنید و بعد کمی پهنش کنید.
بچینید داخل سینی فر و بعد با قالب مخصوص خودش قالب بزنید اگرم قالب ندارید از ته ماسوره یا در نوشابه استفاده کنید.
در آخر با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید بزارید داخل فر از قبل گرم شده به درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تا بپزه اگر روش طلایی نشد گریل را روشن کنید فقط حواستون باشه نسوزه
این کلوچه فوقالعاده عالیه پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید.