4.3/5 - (9 امتیاز)

کیک کرامبل آلبالو رو امتحان کردید؟ اگه دنبال امتحان کردن طعم های خاص و جدید هستین حتماً این کیک آلبالو رو با اون لایه ی کرامبلیش امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل آلبالو

مواد لازم برای کیک

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 2 پیمانه آرد قنادی
  • نصف پ روغن مایع
  • نصف پیمانه شیر + 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
  • 1 پیمانه آلبالو هسته گرفته شده
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل

برای لایه کرامبل

  • 1/2 پیمانه آرد
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 1/4 پیمانه گردوی خرد شده
  • 70 گرم کره ی سرد مکعبی خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو

طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو
برای شروع اول هر همه سرکه رو با شیر مخلوط کرده و کنار میزاریم تا شیر ببره و آماده بشه.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حسابی حجیم و کشدار بشه. روغن مایع رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد رو هم می زنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که 3 بار الک کردیم به تناوب با شیر طی چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد رو آروم مخلوط می کنیم. (یکم از شیر رو به مایه اضافه کرده و هم می زنیم، بعد یکم از مخلوط آرد و این کارو ادامه میدیم تا شیر و آرد تمام بشه).

مایه رو داخل قالب که کفش کاغذ روغنی پهن کردیم ریخته و سطحش رو صاف می کنیم. آلبالوها رو روی سطح کیک پخش کرده و بعد مواد کرامبل رو روی اون یکدست پخش می کنیم.

برای تهیه کرامبل تمام مواد رو با نوک انگشتان (مهم) مخلوط کرده تا حالت خرده نان بگیره.

قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 60 دقیقه میزاریم. بعد از خنک شدن روی اون پودرقند الک می کنیم.

امیدوارم این کیک جذاب و خاص رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید. نوش جان

نکات مهم تهیه کیک کرامبل آلبالو

  • اگه طعم ترش آلبالو رو دوست ندارین از گیلاس استفاده کنید.
  • سایز قالب 22 سانت.