5/5 - (3 امتیاز)

چیز تارت انار رو امتحان کردید؟ ببینید چی براتون آوردم! اگه کل اینترنت بگردیید پیداش نمی کنید چون رسپی و ایده اش کاملا خاصه! اگه دوست داری خاص باشی و ایده یلدات تکراری نباشه پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید؛ تارتی که در حین زیبایی خیلی خوش طعمه! خمیر این تارت راحت و بی دردسره.

مواد لازم برای تهیه چیز تارت انار

مواد لازم خمیر

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱/۳ پیمانه
  • کره نرم شده ۲۵ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • آرد حدود ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم کرم پنیری

  • پنیر کیبی یا مثلثی۱۰عدد
  • شیر عسلی ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم سس انار

  • آب انار ۱ لیوان (انار خوشرنگ)
  • شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق مرباخوری سرپر

طرز تهیه چیز تارت انار

طرز تهیه چیز تارت انار

برای آماده کردن خمیر شکر، کره، تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه. ۱ پیمانه آرد و بیکینگ پودر را ریخته مخلوط کنید. بقیه آرد را به تدریج به حدی که خمیر نرمی درست بشه و به دست نچسبه اضافه کنید. (زیاد آرد نریزید تا سفت نشه)

من داخل دو قالب تارت ۱۲ سانت به دو شکل درست کردم. میشه در یک قالب ۱۸ سانت یا قالب کمربندی درست کرد.

سطح یکی از تارته ا را با خمیر بشکل انار پوشوندم: حدود۱/۴ از خمیر را برداشته و با وردنه باز کنید قالب تارت را روی خمیر گذاشته و برش بزنید، روی کاغذ روغنی انار بکشید، آنرا روی خمیر گذاشته و با کارد برش بزنید.  (یا کاتر انار بزنید) با دست مرتب کنید و در سینی فر روی کاغذ روغنی بذارید. (خمیری که بشکل اناردر آوردم بعنوان کوکی پختم و با سس تزیین کردم، یا اینکه بابقیه خمیر برای کف قالب مخلوط کنید.)

بقیه خمیر را در قالب تارت پهن کنید طوری که کف و دیواره قالب را بپوشونه (برای قالب کمربندی، کف و ۱/۵ سانت از دیواره با خمیر بپوشانید) و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده ۱۰دقیقه بپزید.

تو این مدت پنیر و شیرعسلی و وانیل را با غذاساز یا همزن مخلوط کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه از پخت، خمیر روی تارت را آرام بیرون آورده (یا تازمانی که ته آن طلایی بشه) روی توری فلزی بذارید سرد بشه.

مایه پنیر را درون تارت بریزید و دوباره تارت را حدود ۱۵ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزه. (یا تا زمانی که اطراف تارت کمی طلایی بشه) از فر بیرون آورده بذارید سرد بشه.

برای سس انار، مواد را مخلوط و روی حرارت بذارید مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه، زیاد غلیظ نشه. (اگه سفت شد مقداری آب بریزید و هم بزنید.)

سس روی تارت بریزید و بذارید کاملا سرد بشه.

پودر شکر روی قسمت رویه که بشکل اناره بپاشید و آرام روی تارت سرد شده بذارید و جای خالی انار را با دانه های انار پر کنید.

برای تارت ساده (بدون روپوش) بعد از اینکه سس روی تارت سرد شد با دونه های انار تزئین کنید.