کیک مرمر شکلاتی! یکی از پرطرفدار ترین کیک ها با روکش شکلاتی، کیک مرمری هست. امیدوارم که درست کنید و لذتش رو ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک مرمر شکلاتی
- 200 گرم کره
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 3 عدد تخم مرغ (4 عدد اگر کوچک باشد)
- نصف لیوان شیر (یک استکان)
- 2 لیوان ارد
- 1 بسته بیکینگ پودر
- 1 بسته وانیل (نمک قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روکش خارجی کیک
- 200 میلی لیتر خامه
- 160 گرم شیر کاکائو
- برنجک و مغزهای خرد شده (پسته گردو بادام) به دلخواه
دستور پخت کیک مرمر شکلاتی شیک و خوشمزه
کره هم دمای اتاق را با شکر دانه ریز هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد، وانیل و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کنید.
کمی ارد کمی شیر اضافه کرده مخلوط کنید و دوباره مابقی ارد و شیر را اضافه کرده به هم زدن ادامه می دهیم.
1/3 از مخلوط را در ظرفی جدا می کنیم و پودر کاکائو را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و با کمی شیر نرم می کنیم. (حدود یک تا دو قاشق غذاخوری)
قالب کیک را با کره چرب و ارد پاشی میکنیم یا با کاغذ روغنی میپوشانیم.
نیمی از خمیر کیک سفید را می ریزیم و بین آن خمیر کاکائو را می گذاریم و مابقی خمیر سفید را روی آن می ریزیم و در آخر با خمیر کاکائویی تمام میکنیم.
خمیر را با قسمت بلند چنگال یا قاشق مخلوط کرده و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و اجازه میدهیم کامل روی آن برشته شود. (مدت زمان پخت بستگی به فر شما و سایز قالب شما دارد.)
آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
خامه را داغ کرده شکلات را اضافه می کنیم، در صورت تمایل می توانید برنجک و مغزهای خرد شده را اضافه کنید.
شکلات را روی کیک خنک شده بریزید. بگذارید کمی در یخچال خنک شود
نوش جان