ایـنم ترش تره گیلان البته غرب گیلان! تـرش تـره ما شـرق گیلانی ها کاملا متفاوته که حتما دستورش رو می نویسم براتون چون وسـایل بـیشتری استفاده میشه مثل لوبیا، گردو، رب انار و …
مواد لازم برای تهیه ترش تره گیلانی
- سـبزی ترش تره گشنیز، اسفناج، شوید(خیلی خیلی کم) تـره، نعناع، چـوچـاق
- تخم مرغ سه عدد
- سیر یک بـوته کوچیک
- آب نـارنج یک سوم لیوان
- بـرنج نیمدانـه یک مشت کوچیک یا دو سه قاشق زیاد نریزید
- آب دو لیـوان
- نمک، فلفل و زردچوبه به مـیزان لازم
طرز تهیه ترش تره گیلانی سنتی به روش اصلی
برای شروع ابتدا سـبزی پـاک کنید بشورید آبـش رفت خـرد کنید زیاد درشـت خـرد نکنید سـبزی هـمراه بـرنج شسته شده، دو لیـوان آب بزارید کامل پخته بشه تا برنج شکفته بشه بعد با گوشتکوب دستی یه مقدار بکوبید تا یکدست بشه بهش نمک، فلفل و آب نارنج بزنید کنار بزارید.
داخـل تـابه جداگانه مقداری روغن یا کره بریزید یزره بیشتر بریزید چون داخل سبزی روغنی نریختیم سیر رنده بزنید با کمی زردچوبه تفت بدید و بعد تخم مرغ هارو داخلش سرخ کنید و به تره اضافه کنید خوب بهم بزنید و اجازه بدید یک ربعی رو شعله بمونه تا طعم سیر به خورد سبزی بره بعد از شله بردارید میتونید روی برنج ماهی دودی بزارید یا مثل من یولی شور سرخ ینید همراه ترب و زیتون و سیر ترشی نوش جان کنید.