پاستا با سس ریحان و مرغ یه نوع پاستای خوشمزه و خوشرنگ! اگه جزء پاستا دوست ها هستید پیشنهاد می کنم حتماً امتحانش کنید!
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس ریحان و مرغ
- ۲ لیوان ریحون تازه
- ۲ حبه سیر
- نصف لیوان روغن زیتون بکر (من بودار استفاده کردم)
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری بادوم زمینی (سلیقه ایه اگه خواستید بیشتر بریزید)
- ۱ قاشق غذاخوری سر پر یا بیشتر پنیر پارمزان
- نوک قاشق غذاخوری نمک
- کره
- حدود ۴ عدد فیله مرغ (بسته به مقدار پاستا و تعداد نفرات)
- پاستا فرمی
طرز تهیه پاستا با سس ریحان و مرغ
برای شروع اول ریحان های تازه رو به همراه نمک و روغن زیتون بریزید داخل مخلوط کن، غذاساز، میکسر و یا هر وسیله پوره کن یا خردکنی که در دسترس داریم. فقط نیاز هست که ریحون ها کاملا پوره و نرم بشن طوریکه رنگشون دربیاد.
حالا به ترتیب، سیر، بادوم و بعد پنیر رو هم اضافه میکنیم و دوباره دستگاه رو روشن میکنید. در آخر یه ترکیب سس خوش بو و خوش رنگ دارید.
پاستاها رو بریزید داخل آب جوش به همراه نمک و روغن تا خوب مغزپخت بشن حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کافیه، تست کنید و بعد آبکش کنید کمی از آب پاستا رو نگه دارید.
فیله های مرغتون رو نواری یا مورب برش بزنید داخل کمی کره به همراه کمی سیر رنده شده ۵ دقیقه تفت بدید، ادویه های لازم رو اضافه کنید، نمک، ادویه های محلی دلخواه، انواع فلفل و …
میتونید کمی از آب پاستا رو به فیله ها اضافه کنید (به جای نمک و خوشمزه تر شدن فیله ها، پس در ریختن نمک دقت کنید.)
حالا سس پِستو رو بریزید داخل فیله ها و درآخر پاستا ها رو هم به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها بره.
داخل ظرفتون بکشید و با کمی پنیر پارمزان اضافه که روی پاستاها میپاشید پاستاتون رو سرو کنید. نوش جون
مقدار مواد گفته شده تقریبیه و شما بنا بر تعداد نفرات و سلیقه و ذائقه خودتون میتونید مواد ترکیبی رو کمتر و یا بیشتر اضافه کنید.