کوکی اوتمیل زردآلو یه کوکی خوشمزه و رژیمی و متفاوته! علاقم به شیرینی پزی من و با مزه های مختلف آشنا کرد. مزه هایی که حتی فکرشم نمی کردم روزی بستری برام پیش بیاد که بخوام بچشمش. کوکی اوتمیل زردآلو یکی از اونهاست. یه کوکی نسبتا ترد با یه مزه ی ملس! کنار چای و قهوه یه تایم خوب و شگفت انگیز برای آدم میسازه! بریم که درستش کنیم.
مواد لازم برای تهیه کوکی اوتمیل زردآلو
- آرد سفید یک پیمانه
- جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
- نمک ک دوم قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک دوم قاشق چای خوری
- کره ی نرم ۱۱۳ گرم
- شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
- شکر سفید یک سوم پیمانه
- عصاره وانیل یک و یک دوم قاشق چای خوری
- تخم مرغ یک عدد
- جو دو سر پرک یک و یک دوم پیمانه
- زردآلو خرد شده یک پیمانه
- گردو خرد شده یک پیمانه
طرز تهیه کوکی اوتمیل زردآلو
برای شروع ابتدا درون ظرفی آرد، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره را به همراه شکر با همزن به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. سپس شکر قهوه ای را اضافه و مجددا هم بزنید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. مخلوط آرد را به مایه اضافه کنید و به کمک لیسک هم بزنید.
سپس جو دوسر، زردآلوها و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از مدت زمان سپری شده از مواد به اندازه ی یک اسکوپ بردارید و به کمک دست گلوله کنید و با فاصله درون سینی قرار دهید.
کوکی ها را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۹۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. نوش جان