اگه دنبال کیک های رژیمی هستید پیشنهاد می کنم این کیک با شیره انگور بدون شیر رو حتما درست کنید که طعم و بافتش فوق العاده است. من که از طعمش خیلی خوشم اومد، امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک با شیره انگور بدون شیر
- تخم مرغ تقریبا درشت ۴ عدد (وزن تخم مرغ های من بین ۶۱ و ۶۳ بود)
- آرد دو و نیم پیمانه
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری (یک قاشق از آرد کم کنید و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کنید)
- شیره انگور یک پیمانه سرخالی
- روغن مایع سه چهارم پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- آب جوش یک چهارم پیمانه
- گردوی خرد شده نصف پیمانه
- من از پیمانه های استاندارد استفاده میکنم (اگه ندارید از لیوان فرانسوی استفاده کنید)
طرز تهیه کیک با شیره انگور بدون شیر
قبل از شروع همه مواد اولیه به دمای محیط برسه.
برای شروع تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ تا ۸ دقیقه با دور تند بزنید تا حجیم و کشدار بشه (در حین هم زدن،دوبار همزن را خاموش کنید و ظرف را دورگیری کنید) بعد شیره انگور و روغن و آب جوش را اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
حالا آرد و نشاسته ذرت که الک کردید را در سه مرحله اضافه کنید و بعد بکینگ پودر را هم الک کنید و اضافه کنید و در مرحله سوم که آرد را اضافه کردید، همراه آن گردو را هم اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
ته قالب مورد نظر کاغذ روغنی بزارید و مایع کیک را بریزید و دوباره روی مواد،کمی گردو بریزید و سه بار روی سطح کار بکوبید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
من داخل توستر با دمای ۱۸۰ در طبقه وسط و با المنت پایین، حدود ۳۰ دقیقه پختم. آخرای پخت المنت بالا را روشن کردم تا روی کیک هم پخته و طلایی بشه.
سایز قالب من ۲۰×۳۰ بود.
نکته: برای این کیک یا قالب میان تهی استفاده بشه یا قالبی که کمی بزرگتر از مقدار مواد باشه.
این کیک پف زیادی نداره و شیرینی متعادلی داره.