دونات از نوع کیکی خیلی عالی و خوشمزه و دوست داشتنیه.
مواد لازم برای تهیه کیک دونات خانگی
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
- روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
- شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- پودر کاکائو ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
- بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چایخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
دستور پخت کیک دونات خانگی در فر مرحله به مرحله
مواد به دمای محیط برسه.
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم.
شیر رو ریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم. اگر کاکائو نمی خواید بریزید، جاش همون میزان آرد بریزید. بعد کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم.
قالب دوناتی رو چرب کردم. من کمی کره زدم و آردپاشی کردم.
از مواد تا دو سوم قالب ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم.
بعد که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه.
میشه همین طور ساده هم سرو کرد. من داخل گاناش غلتوندم.
۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کردم.
روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا با هم خوب ترکیب و یکدست بشه و وقتی از دما افتاد داخل گاناش غلتوندم.
یک سری رو ساده گذاشتم و یک سری رو آغشته به گاناش و روی یک سری هم پودر نارگیل رنگی ریختم.
برای من ۲۳ تا دونات شد.