من که عاشق براونی شکلات تلخ با بستنی هستم. فکر کن کیک گرم با بستنی سرد اوفففف چه شود!
ولی اینو باید بدونید که اگه میخواین بستنی بزارین رو کیکتون باید خیلی سریع عکاسی کنید چون آب میشه و همه چی خیلی زود از کنترلتون خارج میشه.
حالا بریم سراغ طرز پخت براونی شکلات تلخ کافی شاپی خیلی خوشمزه.
مواد لازم برای تهیه براونی شکلات تلخ کافی شاپی
- کره آب شده ۲۳۰ گرم
- شکر سفید ۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳۰۰ گرم
- آرد ۲۴۰ گرم
- تخم مرغ ۱۰۰ گرم
- زرده ۲۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پونصف قاشق چایخوری
- پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
- شکلات ۵۵ درصد ۱۶۰ گرم
دستور پخت براونی شکلات تلخ کافی شاپی حرفه ای
برای شروع ابتدا کره رو به روش بن ماری یا داخل ماکروویو آب کنید سپس داخل یه کاسه کره و شکر سفید و شکر قهوه ای رو با ویسک دستی مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر و تخم مرغ و زرده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
پودر نارگیل و دو سوم شکلات رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
قالب مربع ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو داخل قالب بریزید.مقداری پودر نارگیل روی مواد بریزید و شکلات های باقی مانده رو اضافه کنید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
بلوندی رو نباید کامل بپزید. خلال دندون رو که وسط کیک زدین باید کمی خیس بیرون بیاد و در این حالت کناره های قالب شکل گرفته و پخته.