اینم یه رسپی بی نظیر برای تارت فرانسوی تاتن سیب کاراملی خدمت شما امیدوارم راضی باشید.
این رسپی از چهار قسمت تشکیل شده.
۱. خمیر شکری
۲. شیب کاراملی شده
۳. کرم وانیلی
۴. رویه بی رنگ
روش تهیه تارت فرانسوی تاتن سیب کاراملی
رسپی سیب کاراملی
- سیب ۳ عدد
- کره ۴۰ گرم
- عسل ۴۵ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- خامه ۵۰ میلی لیتر
- ورق ژلاتین ۲ عدد
سیب را خرد کنید و با کره و عسل سرخ کنید در ظرفی شکر را با حرارت ملایم ذوب کنید تا کاراملی شود خامه را داغ کنید و اضافه کنید هم بزنید سپس ژلاتین را در ماکرو یا بن ماری ذوب کنید و به ظرف کاراملی اضافه کنید سیب را به مخلوط کارامل اضافه کنید تا کاملا ترکیب شوند سیب کاراملی را درون قالب بریزید و فریز کنید.
رسپی کرم وانیلی
- ورق ژلاتین ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند ۱۵ گرم
- شیر ۸۰ گرم
- وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
زرده و پودر قند را با هم مخلوط کنید شیر رابه همراه وانیل گرم کنید شیر را ارام به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید و مجدد ان را به ظرف انتقال دهید و تا دمای ۸۰ درجه سانتی گراد حرارت دهید بگذارید خنک شود سپس در قالب روی سیب ها بریزید بعد از پخت خمیر شکری باید آن را فریز کنید.
رسپی خمیر شکری
- آرد ۷۰ گرم
- پودر قند ۱۰ گرم
- کره ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- نمک یک پینس
همه مواد را در ظرفی با هم مخلوط کنید روی آن را با دستمال بپوشانید و در یخچال قرار دهید بعد از به عمل آمدن خمیر آن را بین دو کاغذ پخت پهن کنید سپس با استفاده از کاتر کوکی به شکل مربع به اندازه انتهای قالب برش دهید در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بپزید پس از پخت روی لایه کرم قرار بدهید و مجدد در فریز بگذارید.
روکش بی رنگ
- ورق ژلاتین ۳ ورق
- آب ۷۵ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- گلوکز ۲۵ گرم
در ظرفی شکر آب و گلوکز را گرم کنید و روی بخار آب قرار دهید ژلاتین خیس خورده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بلندر بزنید قبل از لعاب صبر کنید تا مخلوط به ۳۰ درجه سانتی گراد برسد قالب مکعب را برگرادنید و با روکش بی رنگ لعاب کنید.