چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی رو امتحان کردید؟ این دسر یه کیک خیلی خاص و متفاوت و فوق العاده خوشمزه ست. امیدوارم که درست کنید و ازش خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی
مواد لازم زیر کیک (کراست)
- بیسکویت دیجستیو یک پیمانه
- شکر 1.5 قاشق غذاخوری
- کره 2.5 قاشق غذاخوری
- نمک کمی
مواد لازم فیلینگ چیزکیک
- پنیر خامه ای 450 گرم
- شکر ⅔ پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- خامه ترش ⅔ پیمانه
- عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم تاپینگ توت فرنگی
- توت فرنگی 680 گرم
- نشاسته ذرت 1.5 قاشق چایخوری
- شکر 3 تا 6 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 1.5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی
کف قالب کمربندیِ 18 سانتی رو کاغذ روغنی گذاشته و اطراف اون رو با فویل آلومینیومی می پوشانیم.
بیسکویت ها رو کاملا خرد و با کره و شکر و نمک مخلوط کرده و داخل قالب ریخته و با ته لیوان اون رو توی قالب پخش و سفت می کوبیم و قالب رو 8 تا 10 دقیقه کناری می گذاریم.
همهٔ مواد فیلینگ رو با همزن برقی با سرعت متوسط می زنیم تا کرم یکنواختی بدست بیاد.
کرم رو توی قالب به آرامی تخلیه کرده و حباب های اون رو هم می گیریم. (با یک سیخ چوبی)
قالب کمربندی رو داخل یک ظرف یا قالب بزرگتر گذاشته و داخل قالب بزرگتر آب جوش ریخته و هر دو قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه و به مدت 75 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از این مدت فر رو خاموش کرده و لای در فر رو کمی باز می کنیم و اجازه میدیم تا کیک کم کم خنک بشه. (یک ساعت به همین حالت بمونه)
قالب رو از فر خارج کرده و وقتی به دمای محیط رسید، کیک رو از اون خارج کرده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
نصف توت فرنگی ها رو با مخلوط کن پوره کرده و با شکر و نشاسته و آب لیمو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا کمی قل بزنه. (این سس رو کناری می گذاریم تا خنک بشه)
بقیه توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و با سس خنک شده برای تاپینگ کیک استفاده می کنیم.