4.9/5 - (7 امتیاز)

چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی رو امتحان کردید؟ این دسر یه کیک خیلی خاص و متفاوت و فوق العاده خوشمزه ست. امیدوارم که درست کنید و ازش خوشتون بیاد.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی

مواد لازم زیر کیک (کراست)

  • بیسکویت دیجستیو یک پیمانه
  • شکر 1.5 قاشق غذاخوری
  • کره 2.5 قاشق غذاخوری
  • نمک کمی

مواد لازم فیلینگ چیزکیک

  • پنیر خامه ای 450 گرم
  • شکر ⅔ پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • خامه ترش ⅔ پیمانه
  • عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
  • نمک ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم تاپینگ توت فرنگی

  • توت فرنگی 680 گرم
  • نشاسته ذرت 1.5 قاشق چایخوری
  • شکر 3 تا 6 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با ساقه طلایی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با بیسکویت ساقه طلایی
کف قالب کمربندیِ 18 سانتی رو کاغذ روغنی گذاشته و اطراف اون رو با فویل آلومینیومی می پوشانیم.

بیسکویت ها رو کاملا خرد و با کره و شکر و نمک مخلوط کرده و داخل قالب ریخته و با ته لیوان اون رو توی قالب پخش و سفت می کوبیم و قالب رو 8 تا 10 دقیقه کناری می گذاریم.

همهٔ مواد فیلینگ رو با همزن برقی با سرعت متوسط می زنیم تا کرم یکنواختی بدست بیاد.

کرم رو توی قالب به آرامی تخلیه کرده و حباب های اون رو هم می گیریم. (با یک سیخ چوبی)

قالب کمربندی رو داخل یک ظرف یا قالب بزرگتر گذاشته و داخل قالب بزرگتر آب جوش ریخته و هر دو قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه و به مدت 75 دقیقه قرار می دهیم.

بعد از این مدت فر رو خاموش کرده و لای در فر رو کمی باز می کنیم و اجازه میدیم تا کیک کم کم خنک بشه. (یک ساعت به همین حالت بمونه)

قالب رو از فر خارج کرده و وقتی به دمای محیط رسید، کیک رو از اون خارج کرده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

نصف توت فرنگی ها رو با مخلوط کن پوره کرده و با شکر و نشاسته و آب لیمو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا کمی قل بزنه. (این سس رو کناری می گذاریم تا خنک بشه)

بقیه توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و با سس خنک شده برای تاپینگ کیک استفاده می کنیم.