5/5 - (3 امتیاز)

دسر اسنیکرز یه دسر با یه طعم نوستالژیک! اگه دسر دوست داری و از امتحان کردن طعم های جدید لذت میبری، حتما یه سر دسر اسنیکرز رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر اسنیکرز

مواد لازم کیک:

  • (اندازه ی قالب کیک ۲۱ در ۲۱ مربع یا ۲۰ سانت دایره است)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ⅓ لیوان + ۱ ق غ
  • نمک نوک ق چ
  • آرد یک لیوان سرخالی
  • پودر کاکایو ۲ ق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ ق چ
  • شیر ½ لیوان
  • کره ۶۰ گرم

مواد لازم لایه کارامل:

  • (به جای کارامل میتوانید از شیر عسلی یا شیر تغلیظ شده ی جوشانده استفاده کنید)
  • خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر
  • شکر ⅔ لیوان
  • کره ۳۰ گرم
  • بادام زمینی خام بدون نمک ۱ لیوان

مواد لازم لایه ی خامه ای:

  • پنیر خامه ای دلخواه ۲۷۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر
  • پودر شکر حدود ⅕ لیوان

مواد لازم لایه ی شکلاتی:

  • شکلات ۱۳۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • بادام زمینی کمی کمتر از نصف لیوان

طرز تهیه دسر اسنیکرز

طرز تهیه دسر اسنیکرز با طعم نوستالژیک

ابتدا کیک را حاضر کنید. شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا حجیم و کش دار شود.آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید.کره و شیر را روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری قرار دهید تا کره ذوب شده و سپس نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کنید.

نمیه ی دوم آردی را که الک کرده اید اضافه و در آخر نیمه ی دوم ترکیب کره و شیر را اضافه کنید.

مواد را در قالب بریزید و به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه منتقل تا کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. بعد از خنک شدن کیک آن را خرد و کف قالب سرو دسر پخش کنید.

با مقداری شیر سطح کیک را مرطوب کنید و سپس قالب را در یخچال قرار دهید.

کارامل را حاضر کنید. بعد از آماده شدن کارامل، آن را در محیط قرار دهید تا خنک شود. توجه کنید نباید بادام ها را با کارامل ترکیب کنید.

لایه ی خامه ای را حاضر کنید. تمام مواد لایه ی خامه ای را با هم ترکیب و با همزن بزنید تا یک دست شود. سپس در قیف پلاستیکی بریزید و در یخچال قرار دهید تا اندکی خنک شود.

چیدمان: قالب سرو را از یخچال خارج کنید و نیمی از مایه ی خامه ای پنیری را روی آن بریزید و صاف کنید.

کارامل را روی لایه ی پنیری بریزد و بادام زمینی ها را روی آن بپاشید. نیمه دوم لایه ی پنیری را روی بادام ها پایپ کرده و صاف کنید.

برای لایه ی شکلاتی خامه را گرم کنید، از اطراف ظرف که خامه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش و آن را روی شکلات های تکه شده بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. در آخر بادام های خرد شده را هم اضافه و سپس ترکیب شکلاتی را روی سطح کرم پنیری بریزید و قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.